Alueellinen TUVA®-mittari- ja loppukäyttäjäkoulutus

Saru Kainulainen
Aika
Päättymisaika
Paikka
FCG-talo, Osmontie 34, 00610 Helsinki

TUVA® on mielenterveysasiakkaiden toimintakyvyn arvioinnin mittari. Arvioinnit tallennetaan web-pohjaiseen TUVATAR-ohjelmaan. Loppukäyttäjäkoulutuksessa käydään läpi TUVA®-arvioinnin oikeaoppinen tekeminen (arviointikriteerit ) ja TUVATAR-ohjelman peruskäyttö.

Koulutus on tarkoitettu TUVA®-käyttäjäorganisaatioiden työntekijöille, jotka tekevät työssään TUVA®-arviointeja. Koulutus sopii hyvin myös peruskoulutukseksi henkilölle, joka haluaa yleistä tietoa TUVA®-mittarista ja sen hyödyntämismahdollisuuksista. 

Jokaisen TUVA®-arviointeja tekevän tai tuloksia hyödyntävän henkilön tulee osallistua FCG Konsultoinnin järjestämään TUVA®-koulutukseen. Koulutus ei anna valmiuksia pääkäyttäjän tehtävään, vaan sitä varten tarvitaan erillinen pääkäyttäjäkoulutus. 

Koulutuksen hinta 190 euroa + alv 24%
Vahvistamme koulutuksen pitämisen kaksi viikkoa ennen tilaisuutta sähköpostitse. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. 

Ohjelma ja osallistumiseen liittyvät tiedot FCG:n koulutuskalenterista. Kirjoita hakuikkunaan Tuva. Suora linkki ilmoittautumiseen >

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.4.2019.
Lämpimästi tervetuloa!

Kouluttaja Satu Kainulainen työskentelee FCG Konsultoinnissa erityisasiantuntijana ja  TUVA®-mittarin projektipäällikkönä.
- Olen koulutukseltani sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja ja isäksi erikoistunut psykiatriseen hoitoon. Sairaanhoitajana minulla on laaja ja monipuolinen työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä. Myöhemmin olen päivittänyt tutkintoni, joka on YAMK-sairaanhoitaja, kliininen asiantuntija mielenterveys- ja päihdetyö. Nykyisessä työssäni vastaan TUVA®-mittarin ja TUVATAR-ohjelman toiminnasta ja taloudesta. Se sisältää myös mittarin ja ohjelman käyttökoulutukset ja -tuen.